Diensten


Totaal pakket

 

Wij bieden onze klanten professionele hulp bij alle bouwwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan de modernisering en renovatie van uw pand. Daarnaast diverse aanpassingen zowel binnen als buitenshuis, installatie werk en het herstellen van lekkages. Bovendien geven wij u ook graag advies over het kiezen van de juiste materialen en methoden. Tevens hebben wij creatieve ideeen over het beheer en eventuele aanpassing van de woning/kantoor. Wij brengen projecten tot leven en dragen er zorg voor dat deze hun unieke karakter hervinden.


Poolse Bouw doet al het onderhoud dat nodig is om een pand in optimale staat te houden. Wij leveren met andere woorden totaalonderhoud. Van vloeren tot plafonds en van binnenruimte tot buitenruimte. Van sloop tot inrichting, van ontwerp tot uitvoering. Van technische installaties tot kunst, van kastje tot muur, van schoonmaak tot tuinonderhoud en van tegelzetten tot straten maken. Je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van onderhoud en Poolse Bouw regelt het voor u.

Zakelijke klanten

 

Poolse Bouw heeft veel ervaring met zakelijke projecten. U kunt hierbij denken aan (ver)bouw(ing) van bedrijfs- en kantoorpanden, herontwikkeling, vergroting van bedrijfspanden en vastgoed onderhoud.
Daarnaast worden zaken zoals stucwerk en schilderwerk regelmatig aan ons uitbesteed.
Als u voor kwaliteit en resultaat kiest, waarom dan niet met ons aan de slag?

Particuliere klanten


Poolse Bouw helpt u bij het (bouw) ontwerp, uitwerken van details, materiaal en het uitvoeren van werkzaamheden.
Verbouwen van huizen, woonkamers, badkamers, toiletten en keukens zijn voor ons reguliere werkzaamheden. Ook voor een uitbouw en vervanging van raamkozijnen en schuifdeuren kunt u bij ons terecht.


Onze vakgebieden:


• Keuken verkoop en installatie
• Stuc en schilderwerk
• Totaal onderhoud
• Verbouwing/renovatie
• Nieuwbouw


Voor meer informatie kunt u op het onderwerp klikken. Ook kunt altijd vrijblijvend contact met op ons opnemen.