Schildersbedrijf Rotterdam


Poolse Bouw, uw vakman voor al uw stuc-en schilderwerk

 

Schilderwerk is niet zomaar even schilderen. Het vraagt om vakkundigheid en goed materiaal. Bent u daarom op zoek naar een ervaren schildersbedrijf voor al uw stuc- en schilderwerk? Wij zijn uw partner als het gaat om kwalitatief schilderwerk.

 

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Tevredenheid van de klanten is voor ons van groot belang. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Voordat wij met het schilderwerk beginnen, nemen wij de plannen met u door. Zo weet u waar u aan toe bent en zal het eindresultaat compleet aansluiten bij uw wensen.

 

 

Wij waarborgen onze kwaliteit door met moderne materialen te werken en daarnaast gebruik te maken van kwaliteitsverf en de laatste technieken.
U kunt ons inzetten voor stuc- en schilderwerk van allerlei aard. Of het nu gaat om nieuwbouw of het restaureren van een bestaand pand; voor ons is niets vreemd. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor:
* Binnen en buiten schilderwerk (ook in de winter)
* Verschillende soorten behangwerk en glasvezel
* Stucwerk

 

 

Poolse Bouw hoopt met de service en kwaliteit die wij bieden jarenlang plezier te kunnen geven.

 

 

Neem contact op met Poolse Bouw voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij denken graag met u mee en geven u vrijblijvend advies over onze mogelijkheden.

 

 

Ook voor totaal onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Waarom Poolse Bouw, schildersbedrijf Rotterdam?

 

· Goede prijs en kwaliteit verhouding
· Vakkundig
· Goede service en nazorg
· Snel
· Zowel voor particulieren als bedrijven
· Levert naast schilderen ook totaal onderhoud aan

 

 

Zie ook : Schildersbedrijf Utrecht