Onderhoudsbedrijf Utrecht


Onderhoudsbedrijf Utrecht van Poolsebouw is het onderhoudsbedrijf in Utrecht die u nodig heeft bij de onderhoud van uw huis.

 

Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf Utrecht? Zoekt u dan nu niet meer verder, want Poolse Bouw kan u nu van dienst zijn. Wij doen het graag voor u en staan voor u klaar. Professionaliteit staat bij ons voorop! Wij kunnen onze klanten ondersteunen bij de volgende bouwwerkzaamheden:

 

– Keuken inkoop en installatie
– Stuc en schilderwerk
– Totaal onderhoud
– Verbouwing/renovatie
– Nieuwbouw

 

Wij voeren opdrachten uit voor zowel bedrijven als particulieren. Het werkgebied waarin wij werken strekt zich uit van zuid Holland tot noord Holland en Utrecht! Wij geven onze klanten graag advies over het kiezen van de juiste materialen en methoden.

 

Wij brengen graag samen met u projecten tot leven. De passie voor dit perspectief is zo sterk dat het de leidraad is van alles wat we doen. U zoekt een betrouwbaar onderhoudsbedrijf in Utrecht die goeie afspraken maakt en zich daar ook aan houd. Wij van Poolse bouw maken eerst de afspraken met u. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

 

De werkwijze van onderhoudsbedrijf Utrecht kent 6 stappen

 

Allereerst komen wij persoonlijk langs om goeie afspraken te maken. Daarna zit u alsnog nergens aan vast. Wij van onderhoudsbedrijf Utrecht sturen u namelijk vrijblijvend een offerte op met de gewenst afspraken die gemaakt zijn. Deze ontvangt u binnen een week.

 

Zodra u akkoord geeft gaan wij aan de slag en spreken we de start en opleverdatum af. Hier krijg u uiteraard ook een opdrachtbevestiging voor.

 

Nu is alles besproken en gaan wij op de juist startdatum aan de slag. Na de opleverdatum controleren we graag met u het geleverde onderhoud.

 

Onderhoud aan woning en bedrijven

 

Voor het onderhoud aan uw woning en bij bedrijfspanden kunt u vanaf nu bij de Poolse Bouw terecht. Onze medewerkers zijn echte specialisten en hebben hart voor hun werk. Zij staan graag voor u klaar! Wij adviseren u ook graag over alle onderhoudsmogelijkheden en dit advies is geheel vrijblijvend. Laat u het ons daarom weten wanneer u interesse heeft in de diensten van onderhoudsbedrijf Utrecht.

 

Contact opnemen met onderhoudsbedrijf Utrecht

 

U kunt nu contact opnemen met onderhoudsbedrijf Utrecht. De Poolse Bouw staat met raad en daad voor u klaar. U wilt toch ook van tevoren een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent? Vraagt u dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Als u verdere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Onderhoudsbedrijf Utrecht