Keukens Rotterdam


           Poolse Bouw keukens Rotterdam, de laagste prijs van Nederland!

 

Keukens zijn een belangrijk mode-item geworden in onze moderne wereld. Keukens zijn het middelpunt van het huis, maar iedereen gebruikt ze anders en heeft een eigen stijl. De keuken heeft dan ook een belangrijke plek in elk huis.
Hier bij de Poolse Bouw herkennen we dit en hebben alle beschikbare middelen om u uw droomkeuken te geven.

 

In Nederland zijn de keukens aan de prijzige kant. De kosten worden bij ons beheerst door de productie in Polen. Wij garanderen uitstekende kwaliteit en 100% tevredenheid voor een goede prijs . Nu kan iedereen de keuken van hun dromen veroorloven.

 

Bent u van plan een keuken make-over te houden of wilt u een keuken voor een nieuwe woning?
Ontdek dan onze uitgebreide collectie van keukens en bekijk hieronder onze exclusieve keuken collectie.

 

De prijzen van de keukens zijn volgens de getoonde grootte. Indien groter of kleiner gewenst, wordt er gratis een offerte gemaakt. Een keuken op maat maken is voor ons dus geen probleem. Dit doen wij graag voor u. Alle getoonde prijzen zijn inclusief het transport en exclusief het huishoudelijk apparatuur. De wachttijd voor uw droomkeuken is 6 weken.

 

Een keuken aanschaffen is geen kleine aankoop. Het is een aankoop waar u jarenlang plezier van wil hebben. Aarzel daarom niet om contact  met ons op te nemen voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar. Ook voor stuc en schilderwerk,verbouwing, nieuwbouw of totaal onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Waarom Poolse Bouw keukens?

 

· Zeer goede service en garantie
· De beste prijs - kwaliteit verhouding
· Maatwerk mogelijk
· Het vakkundig leveren en installeren van keukens